Com fan les reserves els meus clients?

Bàsicament, els teus clients poden realitzar una reserva online en el teu restaurant, a través del “botó de reserves” que es troba en la pàgina web del mateix, en la pròpia pàgina web de Zeus Manager o en les teves xarxes socials, i que dirigeix automàticament a la següent “landing page”, és a dir, la pàgina des de la qual els clients realitzen les reserves.

Així doncs, en prémer en el botó de reserves, els teus clients accedeixen a la pantalla des de la qual poden seleccionar el dia (en el calendari de l’esquerra), i el nombre de persones de la reserva i l’hora (en la part dreta de la pantalla).

A continuació, si s’han configurat menús i els hem activat en el giny (widget), als teus clients els apareixeran aquests menús en el dia seleccionat sota el calendari. Si a més existeixen imatges del menú, es podran visualitzar tot fent clic en el botó que trobem just a la dreta. Així mateix, trobem un requadre en el qual existeix la possibilitat de fer observacions.

Una vegada triat el dia, nombre de persones i hora, en clicar “Continuar”, els clients passen a la següent pantalla, on se’ls sol·liciten les seves dades personals, que un cop facilitin els permetrà fer la reserva, i esperar que els sigui confirmada mitjançant un missatge pel canal que el restaurant hagi triat configurar, ja sigui per correu electrònic, SMS, o tots dos.