Com canvio les meves dades d’usuari?

Si desitges modificar les teves dades d’usuari, fes clic sobre la icona d’usuari situada a la cantonada de la part superior dreta de la pantalla (sobre la foto o bé damunt del nom d’usuari) per tal de desplegar un petit menú. En la part superior d’aquest, trobem el nom i el correu electrònic de l’usuari, i en la part inferior la icona de “El meu perfil”, representada per una petita roda dentada.

Mi perfil

A més a més, notem que la icona que està a la dreta del nom d’usuari serveix per a tancar la sessió.

Cerrar sesión

Si cliquem damunt “El meu perfil”, s’obrirà una finestra al centre de la pantalla. En la part esquerra de la finestra, de dalt a baix, trobem els camps on emplenar el nom d’usuari, correu electrònic, correu electrònic secundari. A continuació, veiem un menú desplegable amb els camps a completar per a canviar la contrasenya, sota, el camp relatiu a “Detalls del compte”, on podem seleccionar l’idioma. Després segueixen dues pestanyes que ens sol·liciten admetre o denegar rebre notificacions per correu electrònic.

Finalment en la part dreta de la finestra hi ha un rectangle que mostra l’activitat recent en el teu Zeus Manager.

Perfil de usuario