Com ofereixo els meus menús?

Des de la icona “Menús” (quarta icona del menú “Reserves”) arribem a la pantalla “Reserves-menús”.

Menú opción menús

Listado menús

Si cliquem en el camp de la part superior esquerra de la pantalla, accedim al menú desplegable dels locals, haurem de seleccionar el local que ens interessi.

Selección menús

En clicar damunt del petit quadrat amb tres punts suspensius que hi ha al costat del camp “Locals”, apareixerà a sota un altre camp més petit que conté el següent menú desplegable amb els diferents tipus de menú (“Carta”, “Menú de grup”, “Menú especial”, “Menú del dia”, “Menú cap de setmana”, “Menú promoció”).

Categorías de menú

Per crear un nou menú seleccionarem “Nou menú”, amb el que ens apareixerà la següent finestra en el centre de la pantalla.

Nuevo menú

Primerament, seleccionem el local desitjat en el primer camp de la finestra, després assignem un nom al menú, i triem una de les opcions del menú desplegable des del camp “Tipus de menú” (totes aquestes són accions obligatòries acompanyades d’un asterisc vermell), per a passar després a assignar un preu en el camp de la dreta.

Haurem també d’activar el menú per dies, simplement seleccionant amb el cursor els que volem, i després indicar el nombre mínim de comensals per reserva. Podrem a més a més, si ho considerem oportú, incloure una nota en el requadre que trobem per a tal efecte.

A continuació, tenim l’opció sempre interessant d’adjuntar el document de la carta del menú, que en activar el giny(Widget) en la finestra nou menú, farà que el mateix estigui disponible en la “landing page” (pàgina de reserva del restaurant) i pugui així ser consultat pels clients en el moment de realitzar les seves reserves.

Pots llegir més en relació la “landing page” en la secció: “Com fan les reserves els meus clients”.

Selección menús del usuario

Per finalitzar, només ens quedarà guardar els canvis mitjançant el botó de la part inferior dreta de la finestra “Nou menú”