Com puc determinar el nombre de taules i cadires en cada sala?

Per establir el nombre de taules i cadires en una sala, selecciona el nom de la sala que desitgis modificar, en el llistat o en el plànol.

Després, dirigeix el cursor al requadre de la part inferior esquerra de la pantalla, selecciona la icona que desitgis, entre les que representen els diferents tipus de taules (rodones, quadrades i rectangulars) i la barra, i arrossega’l al quadrat de la part dreta de la pantalla.

Añadir mesas y sillas

Seguidament t’apareixerà la taula que has traslladat al requadre amb un símbol d’admiració vermell al damunt, que significa que encara no té un nom assignat.

Asignar una mesa

Fes clic damunt de la taula, i es desplegarà al costat dret un breu formulari per a emplenar amb el nom (en un mateix local no el podem repetir) i el nombre de persones.

En el cas de les taules quadrades i rectangulars, a més del nom i del nombre de persones, també se’ns sol·licitarà el grau d’orientació de la taula que pot ser de: -45º, 0°, 45º i 90º, igual que succeeix amb la icona Barra. Cal afegir, que la icona “Barra” no requereix l’assignació d’un nom.

Una vegada hem incorporat el nombre de taules desitjat a la sala, procedirem a guardar la configuració triada fent clic al botó «guardar plànol» que es troba en la part inferior dreta de la pantalla.