Preparar les dades del teu negoci

Senzillament, una vegada contactis amb Zeus Manager, el nostre equip tècnic s’encarregarà de realitzar tots els passos necessaris per tal de que en la menor brevetat possible puguis començar a utilitzar el programa.

• Donem d’alta la teva empresa o empreses a Zeus Manager.
  • Creem el teu local, o locals, i establim els torns.
  • Configurem les teves sales.
  • Creem els diferents tipus d’usuari i rols per a donar accés al teu Zeus Manager.
  • Configurem els permisos necessaris.

A més de configurar les principals àrees que acabem d’esmentar. L’assessor de Zeus Manager establirà també altres configuracions més específiques relatives al procés de Reserves:

• El temps mínim d’antelació a partir del qual acceptem reserves.
  • L’interval d’admissió de reserves.
  • El nombre de comensals a partir del qual considerarem que és un grup.
  • En referència a la confirmació automàtica de les reserves que arriben des de pàgina web o des de les xarxes socials, es triarà entre una d’aquestes dues opcions:
  1. Percentatge màxim de capacitat del local ocupat.
  2. Nombre màxim de comensals en el local.