Què trobem en referència als prescriptors?

En el nostre cas els prescriptors seran aquelles persones o entitats que ens recomanen (per exemple algun touroperador). A Zeus Manager sabem que són molt importants per al nostre sector, i és per això que el programa inclou un apartat per a la seva correcta gestió.

Menú prescriptores

Per accedir al llistat de prescriptors, hem de dirigir-nos al menú “Reserves” i seleccionar l’última icona del mateix, per arribar a la següent pantalla.

Listado de prescriptores

Si desitges afegir un nou prescriptor, fes clic en la icona “Nou prescriptor”, situada a la part superior esquerra de la pantalla, just al costat de la icona d’Inici.

Nuevo prescriptor

Després, s’obrirà una finestra que ens demanarà el nom del prescriptor, just a sota tenim un requadre que ens permet fer observacions, i dues pestanyes per seleccionar si es tracta d’un prescriptor actiu o no. En la part inferior de la finestra és on podem afegir les dades de la persona de contacte del prescriptor (correu electrònic i telèfon). Per agregar una persona de contacte al prescriptor, hem de clicar en el signe + que trobem damunt del botó “Guardar”, en la part inferior dreta de la finestra.

Datos del prescriptor

Per tal d’editar les dades del prescriptor, farem clic en la icona “Llapis” que trobem en la columna “Accions” , o doble clic en el llistat de prescriptors de la pantalla «Reserves prescriptors», i accedirem a una finestra que presenta bàsicament la mateixa estructura que la finestra per afegir prescriptors que hem explicat a dalt.

Editar prescriptor