Què trobo en accedir a Zeus Manager?

Una de les primeres consideracions que hem de tenir en compte en accedir al programa, és que en funció de la resolució de pantalla des d’on visualitzem Zeus Manager, el menú de la barra lateral pot estar ocult, a fi de mostrar la major informació possible en les pantalles de menor grandària, en tal cas, haurem de prémer  la icona de les tres línies horitzontals de la cantonada superior esquerra per tal de visualitzar-la.

El menú de la barra lateral conté al seu torn tres menús desplegables (Inici, Reserves, En procés), que sintetitzen a grans trets l’estructura del programa, que com veurem és intuïtiu i fàcil d’usar.

Abans que puguis passar a administrar les reserves, un assessor del nostre equip tècnic donarà d’alta la teva empresa o empreses en el programa, crearà un o diversos locals, configurarà les sales, definirà rols, usuaris i permisos.

Des del Menú d’Inici accedim a Gestió de Sala (que ens permet canviar la configuració de la nostra sala).

La icona “Reserves” presenta un Menú amb sis icones bàsiques (Reserves, Calendari, Clients, Menús, Prescriptors, Informes) Tots ells aspectes fonamentals pensats per a optimitzar el procés de reserves.

Finalment, la icona “En procés”, ens mostra en desplegar-se tres icones (Laboral, Magatzem i Organització) actualment no actives, però en l’existència de les mateixes queda reflectida la vocació de Zeus Manager de convertir-se, a més a més d’un excel·lent sistema de reserves online, en el principal programa de gestió integral de restaurants.